Datum zadnje izmjene: 06. 04. 2024.

Jedinstvena sinergija između ablativne i neablativne laserske funkcije za žensko zdravlje.

DUOGlide je najnovija laserska platforma koja kombinira dvije valne duljine s različitim ciljnim karakteristikama, CO2 10600 nm i 1540 nm / dioda, za maksimalnu učinkovitost u ginekološkim i dermatološkim primjenama. Desetljeća pionirskog iskustva u CO2 laserima i veliki uspjeh zahvata MonaLisa Touch, jedinog znanstveno potvrđenog laserskog zahvata za regeneraciju tkiva, stvaranje novog kolagena i staničnu diobu, u sklopu očuvanja intimnog zdravlja žena, potvrdili su veliku učinkovitost i sigurnost DEKA zahvata u ginekologiji. Dodatak diode s valnom duljinom od 1540 nm pojačava toplinsku i sposobnost stimulacije stvaranja novih krvnih žila u tretiranom području, pojačavajući tako terapeutske učinke CO2 lasera. Opisana kombinacija valnih duljina i njihovo sinergijskio djelovanje poboljšavaju funkcionalnost i učinkovitost terapije, uz istovremeno smanjenje vremena oporavka.

Zahvaljujući širokom rasponu sustava za mikroskeniranje, ovaj svestrani uređaj dobro je prilagođen zahtjevima visoko specijaliziranih ginekoloških ordinacija, pokrivajući područja intimnog zdravlja žena do kolposkopije i ablativnih postupaka u liječenju dobroćudnih i preinvazivnih lezija u ginekologiji.

Idealna kombinacija valnih duljina, ekskluzivna tehnologija laserskog pulsa i dostupnost novih ergonomskih skenera uz uporabu umjetne inteligencije osigurala je preduvjete za kreiranje dvije robotske ruke koje najbolje odgovaraju karakteristikama tretiranih područja čine ovaj sustav iznimno naprednim, kako u ginekologiji tako i u dermatologiji.

DUOGlide - Laserska robotika mijenja pravila u očuvanju intimnog zdravlja

1540 nm: idealan partner za novu eru laserske terapije s CO2 laserskim sustavima

Kontinuirana istraživanja kako bi se povećala učinkovitost, udobnost i sigurnost tretmana dovela su do odabira dviju valnih duljina: jedan ablativni (CO2) i jedan termalni (1540 nm). Zahvaljujući posebnoj sekvencijalnoj emisiji na pojedinačnoj točki laserskog pucnja, učinci dviju valnih duljina se sinergistički pojačavaju.

Pojačano toplinsko djelovanje u vrlo kratkom vremenu djeluje i na opuštanje zgrčenih mišića i popuštanje bolova kod mišićnog spazma male zdjelice i povezanih stanja, kao što su kronična zdjelična bol, endometrioza, priraslice i ožiljci nakon operacija, bolne mjesečnice, vaginizam i vulvodinija, učeastalo mokrenje, inkontinencija i interstijcki cistitis.

Sinergija dviju valnih duljina CO2+1540 nm također postiže zagrijavanje, susjedno i nekoagulativno, cijelog područja skeniranja, te doseže veliku dubinu - što nije moguće samo s ablativnim laserskim izvorima. Toplinski učinak doseže razinu dubine koja maksimizira djelovanje stimulacije tkiva i stoga postiže još učinkovitiji tretman.

Zahvaljujući dubokoj i ravnomjernoj stimulaciji posebne emisije, sinergija dviju valnih duljina potiče staničnu obnovu. Posebna emisija sekvencijskog tipa koja se postiže unutar svakog pojedinačnog laserskog pucnja također sinergijski pojačava učinak skupljanja tkiva kako bi se remodeliralo i toniziralo opušteno tkivo.

Ovisno o vrsti primjene, možete modulirati najprikladniji i fleksibilni slijed emisije: CO2 + 1540 nm za povećanje učinka skupljanja ili 1540 nm + CO2 za toplinski učinak za stimulaciju tkiva

DUOGlide - Laserska robotika mijenja pravila u očuvanju intimnog zdravlja

Poliklinika Harni je sukladno ranijim proaktivnim razmišljanjima, prva ustanova u jugoistočnoj Europi koja je uvela DuoGlide i lasersku robotiku s umjetnom inteligencijom u svakodnevnu praksu, u smislu prevencije i poboljšanja intimnog zdravlja žena, kao i terapije benignih i preinvazivnih promjena na cerviksu, vagini i vulvi.

 

Dr. Vesna Harni

Povezane teme

  Novosti - Sve