Naš stručni tim

Najvažniji dio brige za vaše zdravlje u Poliklinici obavlja stručno osoblje: medicinske sestre Valentina Antić, Slađana Knežević i Valentina Vincetić, primalje Tamara Ćuić i Katarina Riđošić, kao i ginekolozi dr. Snješka Vitošević, subspecijalist fetalne medicine i opstetricije, s ekspertnim znanjem fetalne ehokardiografije i neurosonografije, dr. Tatjana Mioč spec. ginekologije i opstetricije i  dr. sc. Vesna Harni, ekspertni ginekolog iz kolposkopije, vulvoskopije i estetske ginekologije, ravnateljica poliklinike.

Naši stručni suradnici su ginekolozi: dr. Lea Rukavina Kralj, specijalist ginekologije  opstetricije, dr. Mario Čukelj, subspecijalist fetalne medicine i opstetricije, dr. Stela Gačić, specijalist ginekologije i opstetricije i dr Zorica Knezović-Drakšić, subspecijalist ginekološke onkologije. Za obavljanje laboratorijskih i mikrobioloških pretraga koristimo se uslugama biokemijskih laboratorija Synlab, Labplus, Latebra, kao i medicinsko-biokemijskog laboratorija Breyer. Genetičke testove obavljamo u laboratoriju Sequentia. 

Citološke pretrage obavljamo u suradnji s poliklinikom Citološka dijagnostika Dr. Molnar-Stantić i citološkim laboratorijem u Rimu koji analiziraju LB PAPA testove. Histološke pretrage obavljamo u suradnji s Institutom za patologiju Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Sve druge pretrage, obradu i liječenje koje izlaze iz djelokruga rada Poliklinike osoblje će organizirati u medicinskim ustanovama provjerene kvalitete.

 

 
 
 

 

Vanjski suradnici

Pored stalnih zaposlenika u Poliklinici Harni, angažirani su i vanjski suradnici koji su ginekolozi i opstetričari u bolnicama, kinikama ili domovima zdravlja gdje su stalno uposleni.

Naši stručni suradnici su ginekolozi: dr. Lea Rukavina Kralj, dr. Mario Čukelj, subspecijalist fetalne medicine i opstetricije, dr Zorica Knezović-Drakšić, subspecijalist ginekološke onkologije i dr. Stela Gačić.

Za obavljanje laboratorijskih i mikrobioloških pretraga koristimo se uslugama biokemijskih laboratorija Synlab, Labplus, Latebra, kao i medicinsko-biokemijskog laboratorija Breyer. Genetičke testove obavljamo u laboratoriju Genos i Sequentia.